Inrichting voor speciale momenten

Inrichtingen met gevoel.....

 

Even Kijken Project B.V. is een belangrijke speler binnen verschillende zorginstellingen zoals, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en de geestelijke gezondheidszorg. Of het nu gaat om het inrichten van woonruimtes of ontmoetingsruimtes, wij zorgen ervoor dat de inrichting volledig aan uw wensen voldoet.

 

Onze activiteiten zijn gericht op het creëren van kwalitatief hoogwaardige leefomgevingen die zorgen voor een sfeer die past bij de wens van de bewoner. Belangrijk, vinden wij, dat die bewoner zich thuis moet voelen. Anderzijds geven wij ook advies over de inrichtingskeuzes die gemaakt moeten worden. Dit geldt niet alleen voor meubilair, maar ook voor vloeren, verlichting en raamdecoratie. Wij willen een nieuwe kijk geven op de beleving van aspecten zoals gezelligheid, sfeer, warmte en huishoudelijk comfort. Bij de inrichting van een ruimte kijken we daarom naar de identiteit van uw instelling en luisteren naar uw wensen en die van de bewoners. Samen creeeren wij de sfeer die prettig te ervaren is voor u, het bezoek en de bewoner.

 

Even Kijken Project B.V. staat voor een levenshouding waarin mensen het gevoel vanwelbehagen ervaren, bewust en onbewust.  We kennen allemaal wel het fijne gevoel "een eigen plekje" te hebben.

 

In onze showroom treft u meerdere ruimtes die zijn ingericht met zorgmeubilair. U vindt hier complete woonkamers, slaapkamers en ontspanningsruimtes, maar ook separaat meubilair.

 

Wenst u kennis met ons te maken? U bent van harte welkom.